Bliv fundet på Google, når brugere søger efter dine produkter eller din virksomhed. Med Google Ads (tidligere Google AdWords) har du mulighed for at blive vist øverst i Googles søgeresultater med det samme, og du betaler kun, når nogen klikker på din annonce.

Jeg har beskæftiget mig med online marketing i mange år, og Google Ads er uden sammenligning den salgskanal, der kan sikre den største volumen af nye kunder til den bedste pris. Hvorfor? Fordi næsten alle bruger Google, og når en bruger aktivt udviser interesse ved at gå på Google og søger efter fx dit produkt, vil han alt andet lige allerede være godt på vej til et køb.

Prisen for en Google Ads-kampagne afhænger af, hvor omfattende den skal være og hvor mange produkter, du ønsker at annoncere for. Har du en webshop med 8.000 produkter, der alle skal promoveres, vil det naturligvis være mere omstændigt at lave en komplet kampagne, end hvis du kun har få produkter på hylden.

Da Google Ads er baseret på en auktionsmodel, hvor klikprisen bl.a. er afhængig af, hvor mange annoncører der byder på det enkelte ord, vil klikprisen variere for hver gang, en bruger klikker på din annonce. Efter kampagnen er blevet lanceret, bør den derfor løbende blive optimeret, så du altid er sikker på at få mest mulig trafik, bookinger eller salg til den bedste pris.

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud.
E-mail: dan@adismo.dk
Tlf.: 28 99 27 20