Individuelt kursus i Google Ads

Få en grundig og personlig oplæring i, hvordan du laver en Google Ads-kampagne, der virker. Uanset om du er helt nybegynder eller du har rodet lidt med Google Ads før, er der helt sikkert mere, du kan lære. Ønsker du selv at lave dine kampagner, eller vil du lære, hvordan du optimerer dine eksisterende kampagner, så du får mest muligt ud af dit mediebudget, så bestil et 1-til-1-kursus, hvor vi gør dig til verdensmester på en dag.

Vi sætter os sammen en hel dag og laver en kampagne fra start til slut. Når vi er færdige, er din kampagne oppe at køre, og du kan selv lave nye kampagner. Du skal bare have internetadgang og Excel installeret på din computer.

“Fuldstændig fantastisk formidler. Dan er utrolig god til at aflæse kursisterne og tilpasse niveauet herefter. Han gør ellers kompliceret materiale let at forstå, og så er han en dygtig retoriker.”

Vær opmærksom på, at jeg kun kører ud i Storkøbenhavn. Holder du til i andre dele af landet, vil kurset blive afholdt online.

Begynderkursus

Vi – du og jeg – laver en kampagne fra bunden af. Når vi efter 5-6 timer (afhængigt af, om du kan holde til mere) er færdige, er din første kampagne i luften.

Pris: 6.500 kr.

Optimeringskursus

Kører du allerede nogle Google Ads-kampagner, men præsterer de ikke som ønsket? Fortvivl ej. Sammen bruger vi 4-5 timer, hvor vi går din kampagneopsætning igennem og sætter ind der, hvor det giver mest mening, og jeg lærer dig nogle værktøjer til at optimere dine kampagner manuelt såvel om automatiseret.

Pris: 5.500 kr.

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud.
E-mail: dan@adismo.dk
Tlf.: 28 99 27 20