Mit navn er Dan Voight Henriks, jeg er specialist i online marketing og har i en årrække arbejdet på forskellige reklame- og search marketing-bureauer, hvor jeg bl.a. har haft ansvaret for virksomheder som Danske Bank, Toyota, Alka, YouSee og mange andre store og små virksomheders betalte tilstedeværelse på søgemaskinerne.

Derudover har jeg med titel af Global Head of Search været ansvarlig for momondos internationale search marketing-strategi samt stået for rekruttering og oplæring af momondos online marketing managers fra hele verden i alle discipliner inden for online marketing, heriblandt Google Ads-kampagner, Facebook Ads-kampagner, Bing Ads-kampagner, display-kampagner, Youtube-kampagner, remarketing-kampagner, app promotion, affiliate-kampagner osv., samt sørget for at de alle blev Google AdWords-certificerede.

Med ønsket om mere fleksibilitet i mine arbejdstider – så jeg bl.a. kan være mere sammen med mine børn i deres vågne timer – tog jeg i efteråret 2018 springet som selvstændig og oprettede Adismo.

Og hvorfor så vælge mig til at tage sig af din online marketing?

  • Fordi jeg i al beskedenhed er knalddygtig til det, jeg laver. Jeg er med mine mange års erfaring en af Danmarks absolut førende Google Ads-eksperter, og jeg kan sikre, at du får den bedste ROI ud af dit marketingbudget (hvis ellers det er det, der er målet).
  • Fordi du i mig vil få en 100 % ærlig sparringspartner omkring din online marketing-strategi (eller mangel på samme).
  • Fordi jeg altid tilbyder en god og personlig service. Ikke kun fordi jeg skal leve af mine kunder, men fordi det at yde et højt serviceniveau ganske enkelt ligger til min natur. Mit nummer er 28 99 27 20, og det kan du fange mig på 24/7 alle årets 365 dage.
  • Fordi alle kunder for mig er vigtige kunder. På de større bureauer har kunder med et lille budget det desværre med at blive nedprioriteret. For mig er alle kunder lige – uanset størrelsen på deres budget.
  • Fordi jeg udover marketing brænder for at gøre verden til et bedre sted. Jeg har været bloddonor siden den dag, jeg fyldte 18. I 2004 rev jeg et halvt år ud af kalenderen og arbejdede som frivillig med børn, der voksede op i Filippinernes værste slum. Som motorcyklist har jeg deltaget i en lang række events arrangeret af det nu – desværre – lukkede Riders with Hearts, hvor vi kørte ture med børn, der – enten fysisk eller psykisk – havde det svært i livet, jeg er tilmeldt som hjerteløber (har også været afsted), jeg har som dykker været med til at samle affald i danske havnebassiner sammen med Os Om Havet, og på ferier afsætter jeg gerne tid til fx at fjerne plastic fra stranden sammen med mine børn, så det ikke ender i havet. Derfor – hvis du repræsenterer en velgørenhedsorganisation og har en Google Grants-konto (som jeg nok efterhånden er den mest erfarne med i Danmark), hjælper jeg gerne, hvor jeg kan – eksempelvis ved at dedikere nogle timer u.b. til at hjælpe jer med at få mest muligt ud af jeres budget.

Jeg håber meget, at du med ovenstående har fået et lille indblik i, hvem jeg er og hvad jeg står for. Giv mig et kald på 28 99 27 20 eller send mig en mail på dan@adismo.dk, hvis jeg på nogen som helst måde kan hjælpe dig med dine online marketing-aktiviteter.

Jeg ser frem til at høre fra dig.